Tutkimuskyselykutsu vanhemmille, joiden lapsi on ollut hoidossa vastasyntyneiden teho-osastolla

posted in: Uutiset | 0

Kevyt välittää Hanna-Kaisa Pellikan tutkimuskyselypyynnön.
Kysely on auki 4. – 17.12.2023. Lisätiedot alla:

Hei Sinä vanhempi, jonka vauva on ollut hoidossa vastasyntyneiden teho-osastolla, haluatko osallistua tutkimukseen, joka kohdistuu vanhempien ja hoitajien sekä lääkärien väliseen päätöksentekoon? Voit osallistua tutkimukseen, mikäli olitte vauvanne kanssa perhehuoneessa ja hoitojaksosta on yli vuosi. Lisäksi Sinä pystyt osallistumaan suomen kielellä ja olet täysi-ikäinen.

Osallistuessasi Sinua pyydetään arvioimaan kyselylomakkeen väittämiä. Osallistumalla tutkimukseen voit tuoda esille Sinun arvokkaita näkemyksiäsi siitä, mistä vanhemmat ottavat vastuuta ja miten päätöksenteon jaettu vastuu toteutuu ammattilaisten kanssa vauvan hoidossa.

Tutkimus toteutetaan sähköisellä kyselyllä, johon pääset alla olevan linkin kautta. Linkin kautta pääset myös perehtymään tutkimustiedotteeseen ja halutessasi voi kysyä lisätietoja tutkijalta:
[email protected] tai 040 0936038.

Tutkimuksen aluksi Sinulta pyydetään tietoon perustuva suostumus. Sinua pyydetään vastaamaan 92 kysymykseen ja lisäksi voit halutessasi kommentoida kysymyksiä tai vastausasteikkoa sanallisesti tai ehdottaa uusia väittämiä avoimille vastauskentille.

Lisätietoja tutkimuksesta ja linkki kyselyyn: https://redcap.link/izy5130o
Vastaaminen kestää noin 15–20 minuuttia. Kysely on auki 4. – 17.12.2023.
Kiitos osallistumisesta!

Hanna-Kaisa Pellikka
Väitöskirjatutkija, TtM, Sh, Klö AMK
Hoitotieteen laitos
Lääketieteellinen tiedekunta
Turun yliopisto
+358400936038
[email protected]