Haluatko tukea Kevyen työtä keskosperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi? Keskosperheiden yhdistys Kevyt tukee keskosperheitä ja edistää perheiden hyvinvointia monella tavalla, muun muassa tarjoamalla vertaistukea, jakamalla tietoa keskosuudesta, edistämällä keskosia hoitavien ammattilaisten ja keskosperheiden yhteystyötä sekä vaikuttamalla keskosperheiden hyvinvointiin ja tasa-arvoon.

Lahjoitukset ja merkkipäivälahjoitukset

Oletko sinä tai läheisesi viettämässä syntymäpäivää, häitä tai muuta merkkipäivää? Lähestyykö keskoslapsen kaste- tai nimenantojuhla? Tekemällä merkkipäivälahjoituksen muistat ja tuet juhlapäivänä keskosperheitä. Voit halutessasi pyytää lahjoitukset suoraan Keskosperheiden yhdistys Kevyen tilille ja merkitsemään tilisiirron viestikohtaan nimesi ja merkkipäiväsi. 

Myös yritykset, orgaanisaatiot ja yksityiset henkilöt voivat tukea lahjoituksella Kevyen toimintaa. Lahjoituksen voi tehdä suoraan Kevyen tilille.  Lisätietoja saat osoitteesta kevyt(at)kevyt.net.


Kevyen jäsenyys

Liittymällä Kevyen jäseneksi tuet samalla toimintaamme. Liityt keskosperheiden verkostoon ja saat käyttöösi sekä Kevyen omat että MLL:n jäsenedut. 

Kannatusjäsenyys

Liittymällä Keskosperheiden yhdistys Kevyen kannatusjäseneksi tuet keskosperheiden jaksamista ja hyvinvointia.

Kannatusjäsenyys on voimassa aina vuoden kerrallaan. Kannatusjäsen saa vuoden jäsenlehdet. Julkaisemme suostumuksensa antaneiden kannatusjäsentemme nimet verkkosivuillamme.

Kannatusjäseniksi voivat ryhtyä yritykset ja yhteisöt. Kannatusjäsenmaksu on 100, 300, 500 tai 1000 euroa vuodessa. Tue Kevyen toimintaa ja liitykannatusjäseneksi! Ota yhteyttä kannatusjäsenyydestä kevyt(at)kevyt.net.


Tilaa tuotteitamme

Tilaamalla tuotteitamme tuet myös toimintaamme. Kevyt pienokainen -kirjan lisäksi verkkokaupassamme on kampanjaluontoisesti myytävänä mm. suosittuja keskosaiheisia t-paitoja. Seuraa ilmoitteluamme!

Verkkokauppaan 


Yritysyhteistyö

Yritykset ja yhteisöt voivat tukea toimintaamme ostamalla mainostilaa vertaistukilehdestämme ja nettisivuiltamme. Vertaistukilehti tavoittaa keskosperheet kaikissa Suomen sairaaloissa.

Yrityksillä, yhteisöillä ja muilla toimijoilla on myös mahdollisuus tukea keskosperheitä tarjoamalla esimerkiksi kampanjaetuuksia, kuten tuotealennuksia, ilmaislippuja tai muita etuuksia Kevyen jäsenille. 


Ota yhteyttä

Kun haluat tukea keskosperheitä, ota yhteyttä kevyt(a)kevyt.net!


Lisätietoa

Tietoa Kevyen toiminnasta