Kevyen jäsenenä olet osa keskosperheiden valtakunnallista verkostoa ja saat vertaistukea sekä ajantasaista tietoa tärkeistä aiheista. Liittymällä jäseneksi tuet myös toimintaamme keskosperheiden hyväksi.

Keskosperheiden yhdistys Kevyt on osa Mannerheimin Lastensuojeluliittoa.  Virallinen nimemme onkin Mannerheimin Lastensuojeluliiton Meilahden yhdistys. Kevyen jäsenenä olet myös MLL:n jäsen, ja saat Kevyen jäsenetujen lisäksi käyttöösi MLL:n kaikki jäsenedut.

Jäseneksi liitytään MLL:n jäsenlomakkeella:

Huom! Halutessasi liittyä Kevyeen, hae yhdistystä kohdasta ”organisaation nimi” koko nimellä ”Meilahden yhdistys

Kevyen jäsenmaksu vuonna 2023 on 29 euroa.

HUOM! Marras-joulukuussa liittyviltä jäseniltä ei enää peritä kuluvan vuoden jäsenmaksua. He saavat ensimmäisen jäsenmaksulaskun vuoden 2023 alussa tehtävässä päälaskutuksessa.


Jäsenedut

Vuonna 2023 uutena Kevyen jäsenenä saat tervetuliaislahjaksi Kevyt pienokainen -kirjan.
Kirja sisältää perheiden kokemuksia siitä, kun lapsi syntyy keskosena ja kasvaa kohti aikuisuutta. Perheiden tarinat kuvaavat lapsen odotukseen, syntymään ja kasvun eri vaiheisiin liittyviä tunteita. Tärkeässä osassa ovat myös ammattilaisten artikkelit, joissa kerrotaan keskosten hoidosta, keskosuuden seurauksista ja tutkimustuloksista.

Kevyen jäsenten Facebook-ryhmä

Kevyen jäsenille on Facebookissa oma, suljettu jäsenryhmä Kevyt-yhdistyksen jäsenet. Jäsenyys tarkistetaan ryhmään liittymisen yhteydessä.

Keskosen syntymäjuliste, Dreamstuff

Dreamstuff Oy on viiden lapsen äidin ja graafisen suunnittelijan, Mirka Kamisen perustama yritys, joka tarjoaa personoituja sisustusjulisteita kuten syntymäjulisteet, nimijulisteet ja paljon muuta lastenhuoneisiin ja lapsiperheille. Mirka suunnittelee kaikki tuotteet itse ja ne on tehty ajatuksella äidiltä äideille, muistoiksi ohikiitävästä lapsuudesta. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa kotimaisia painotaloja tukien.

Dreamstuff Oy tarjoaa Kevyen jäsenille -10% alennuksen kaikista verkkokaupan julisteista koodilla: kevytyksonen

www.dreamstuff.fi 

Lastentossut

Kevyen jäsenet saavat -15% alennuksen Lasten tossut verkkokaupasta koodilla: KEVYT

www.lastentossut.fi

Lastentarvikkeet, Ozbaby

OZBaby tarjoaa Kevyen jäsenille -12% alennuksen normaalihintaisista tuotteista koodilla: kevyt-12. Myymälässä asioidessa riittää, kun kertoo olevansa Kevyen jäsen. Alennuskoodi ei käy tuotemerkeille Britax Premium, Cybex Platinum, Nuna ja Stokke sekä valikoiduille tuotteille.

www.ozbaby.fi

MLL:n jäsenedut

Kevyen jäsenenä saat myös Mannerheimin Lastensuojeluliiton jäsenedut, kuten Lapsemme-lehden ja alennuksia mm. matkailusta, tuotteista ja autonvuokrauksesta. Tällä hetkellä esimerkiksi Kirpunkoti-verkkokauppa tarjoaa MLL:n jäsenille kaikista tuotteista -10%. Valikoimasta löytyy mm. Mestaripiirros, keskosen oma vauvakirja.

Lue lisää: Mannerheimin Lastensuojeluliiton jäsenedut