Kevyen jäsenenä olet osa keskosperheiden valtakunnallista verkostoa ja saat vertaistukea sekä ajantasaista tietoa tärkeistä aiheista. Liittymällä jäseneksi tuet myös toimintaamme keskosperheiden hyväksi.

Keskosperheiden yhdistys Kevyt on osa Mannerheimin Lastensuojeluliittoa.  Virallinen nimemme onkin Mannerheimin Lastensuojeluliiton Meilahden yhdistys. Kevyen jäsenenä olet myös MLL:n jäsen, ja saat Kevyen jäsenetujen lisäksi käyttöösi MLL:n kaikki jäsenedut.

Jäseneksi liitytään MLL:n jäsenlomakkeella:

Huom! Halutessasi liittyä Kevyeen, hae yhdistystä kohdasta ”organisaation nimi” koko nimellä ”Meilahden yhdistys

Kevyen jäsenmaksu vuonna 2022 on 29 euroa.

HUOM! Marras-joulukuussa liittyviltä jäseniltä ei enää peritä kuluvan vuoden jäsenmaksua. He saavat ensimmäisen jäsenmaksulaskun vuoden 2023 alussa tehtävässä päälaskutuksessa.


Jäsenedut

Kevyen jäsenten Facebook-ryhmä

Kevyen jäsenille on Facebookissa oma, suljettu jäsenryhmä Kevyt-yhdistyksen jäsenet. Jäsenyys tarkistetaan ryhmään liittymisen yhteydessä.

Keskosen syntymäjuliste, Dreamstuff

Dreamstuff Oy on viiden lapsen äidin ja graafisen suunnittelijan, Mirka Kamisen perustama yritys, joka tarjoaa personoituja sisustusjulisteita kuten syntymäjulisteet, nimijulisteet ja paljon muuta lastenhuoneisiin ja lapsiperheille. Mirka suunnittelee kaikki tuotteet itse ja ne on tehty ajatuksella äidiltä äideille, muistoiksi ohikiitävästä lapsuudesta. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa kotimaisia painotaloja tukien.

Keskosperheiden yhdistyksen jäsenille keskosjulisteista -20% alennus koodilla: KEVYTKESKONEN.

www.dreamstuff.fi 

Hieronta ja jalkojen terveydenhoito, Podopoli

Keskosperheiden yhdistyksen jäsenille kaikista Podopolin hieronta- ja jalkojen terveydenhoitopalveluista 20% alennus, koodilla: K222. 

www.podopoli.fi

Lastentossut

Tunnuksella ”KEVYT”  Keskosperheiden yhdistyksen jäsenille 15 % alennus verkkokaupassa:

www.lastentossut.fi

Lastentarvikkeet, Ozbaby

Kaupassa 12 % alennus normaalihintaisista tuotteista. Koodi ei kuitenkaan koske Stokke tai Britax Premium -merkkejä. Myymälässä asioidessa riittää, kun kertoo olevansa Kevyen jäsen. Verkkokaupassa asioidessasi syötä verkkokaupan ostoskoriin  koodi ”kevyt12”. 

www.ozbaby.fi

MLL:n jäsenedut

Kevyen jäsenenä saat myös Mannerheimin Lastensuojeluliiton jäsenedut, kuten Lapsemme-lehden ja alennuksia mm. matkailusta, tuotteista ja autonvuokrauksesta. Tällä hetkellä esimerkiksi Kirpunkoti-verkkokauppa tarjoaa MLL:n jäsenille kaikista tuotteista -10%. Valikoimasta löytyy mm. Mestaripiirros, keskosen oma vauvakirja.

Lue lisää: Mannerheimin Lastensuojeluliiton jäsenedut