Osallistu kyselytutkimukseen: Tukipalvelut vastasyntyneiden teho-osastolla olevien lasten vanhemmille

posted in: Muuta ajankohtaista, Uutiset | 0

Sosiaalialan opiskelijat Diakonia-ammattikorkeakoulusta tekevät opinnäytetyötään aiheesta ”Tukipalvelut vastasyntyneiden teho-osastolla olevien lasten vanhemmille”. Kyselytutkimukseen voi vastata suomeksi tai englanniksi. Kysely on auki 30.9.2022 saakka.

Hei! Olemme sosiaalialan opiskelijoita Diakonia-ammattikorkeakoulusta ja teemme juuri lopputyötämme aiheesta ”Tukipalvelut vastasyntyneiden teho-osastolla olevien lasten vanhemmille”.  Opinnäytetyötutkimuksemme pyrkii ymmärtämään vastasyntyneiden teho-osastolla olevien lasten vanhempien tarpeita osastolla vietetyn ajan, sekä/tai kotiutumista seuraavien ensimmäisten kuukausien aikana, jotta palveluiden tuottajat voisivat kehittää tarjoamiaan palveluita. Arvostaisimme jos tukisitte tätä kehitystyötä vastaamalla lyhyeen kyselyymme. Kyselyn näkymä matkapuhelimella saattaa erota alkuperäisestä näkymästä. Parhaiten kysely on katsottavissa tietokoneelta käsin. Kysely on auki 30.9.2022 asti.  

Kiitos tuestanne,

Erum ja Daniela

https://link.webropolsurveys.com/S/6AA8F20C0909CB77

Hi! We are Social Services students and are writing our thesis. Our thesis topic is “Support to Neonatal Intensive Care Unit Parents”.  Our research aims to understand the needs of parents with infants in the NICU and/or the first months after leaving the NICU, so the service providers can develop their services. We would appreciate your support by answering a short survey. The phone view of the survey might change from the original view, the best option is to use a computer/laptop. The survey will be open until the end of September (30.09.22).

Thank you for your support,

Erum and Daniela

https://link.webropolsurveys.com/S/6AA8F20C0909CB77