Kutsu syyskokoukseen

posted in: Uutiset | 0

Kevyen syyskokous järjestetään tänä vuonna 27.11.2018 klo 17:30 alkaen Leikkipuisto Tullinpuomin tiloissa osoitteessa Mannerheimintie 81 A, 00270 Helsinki.

Kokous on avoin kaikille Kevyen jäsenille ja siellä käsitellään sääntömääräiset asiat, mukaan lukien hallituksen puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten valinta sekä toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen.

Mukaan hallitukseen

Hallitus valitaan Kevyen syyskokouksessa ja mukaan ehtii vielä hyvin. Hallituksessa pääset tuomaan oman kädenjälkesi ja panoksesi yhdistyksen toimintaan. Oletko ehkä haka verkostoitumaan ja luomaan suhteita eri tahoihin? Tai sujuuko sinulta viestintä eri some-kanavissa kuin vettä vaan? Oletko innokas koordinoimaan aluetoimintaa eri puolille maata, onko sinulla itselläsi kenties ammatillista taustaa terveydenhuollon parista, tai saatko tehokkaasti polkaistua käyntiin varainkeruukampanjoita? Vai onko ominta aluettasi jokin aivan muu – mikä? Mieti missä juuri sinä olet hyvä, ja kerro meille miten vahvuutesi voisi näkyä Kevyen hallitustoiminnassa.

Voit olla keskosen vanhempi, isovanhempi, tai vaikka hoitohenkilöstönedustaja. Jos olet keskosen läheinen, voit tulla mukaan hallitustoimintaan, kunolet päässyt yli keskosuuden akuutista kriisivaiheesta. Hallituksessa jaamme keskenämme kokemuksia keskosvanhemmuudesta, mutta hallitustoiminta sinänsä eiole vertaistukea.

Mitä hallitustyö edellyttää?

Aikaansaavaa asennetta – teemme asioita tosissamme, muttemme ryppyotsaisesti!

Osallistumista hallituksen kokouksiin noin kerran kuukaudessa, noin 3 tuntia kerrallaan. Kokoukset pidetään pk-seudulla, mutta osallistua voi myös etätyökaluilla. Voit siis asua missä tahansa, kunhan sinulla on toimivat puhelin- ja nettiyhteydet ja osaat niitä hyödyntää.

Kykyä, halua ja resursseja käyttää aikaa sovittujen asioidentekemiseen myös kokousten välillä itsenäisesti. Noin 1-3 tuntiin viikossa onhyvä varautua, esimerkiksi tapahtumien edellä tekemistä voi olla enemmänkin mutta välillä on vastaavasti hiljaisempaa.

Käytämme hallituksen sisäiseen viestintään erilaisia sähköisiä kanavia (Facebook, Dropbox, Basecamp) – toivottavasti suhtaudut myönteisesti myöstähän. Arvioithan omat voimavarasi ja resurssisi realistisesti – hallitustyön ei ole tarkoitus kuormittaa ketään liikaa, mutta toisaalta jokainen meistä kantaa omalta osaltaan vastuun siitä, että sovitut asiat tulevat hoidetuiksi.

Kerrothan mielellään halukkuudestasi ennen kokousta laittamalla viestiä osoitteeseen kevyt(a)kevyt.net. Vastaamme myös mielellämme kysymyksiin hallitustoiminnasta ja eri rooleista hallituksessa.

Kutsu syyskokoukseen (pdf)