Osallistu haastattelututkimukseen: Mobiilisovellusinterventio vanhempien psykososiaalisena tukena vastasyntyneiden teho-osastolla

posted in: Uutiset | 0

Alle kaksi vuotta sitten vastasyntyneiden tehohoidossa olleen lapsen vanhempi:

Osallistu haastattelututkimukseen MOBIILISOVELLUSINTERVENTIO VANHEMPIEN PSYYKKISENÄ TUKENA VASTASYNTYNEIDEN TEHO-OSASTOLLA

Tutkimuksen tarkoituksena on kuvata vanhempien kokemuksia saamastaan psykososiaalisesta tuesta vastasyntyneiden teho-osastolla sekä kuvata vanhempien toiveita ja tarpeita psykososiaaliselle tuelle mobiilisovelluksella toteutettuna. Tutkimuksella saatavaa tietoa voidaan hyödyntää vanhempien psykososiaalisen tuen kehittämisessä. Tutkimus toteutetaan etäyhteydellä tai puhelimitse, joten voit osallistua tutkimukseen kotoasi. Haastattelijana toimii sairaanhoitaja, TtM, väitöskirjatutkija Hanna Seppänen, Oulun yliopistosta. Haastattelu voidaan toteuttaa yksilö- (yksi vanhempi) tai pari (molemmat vanhemmat) haastatteluna vanhempien toiveiden mukaan. Haastatteluun on hyvä varata aikaa 1–2 tuntia.

Osallistua voit (19.12.2022-31.1.2023)

Ennen osallistumistasi tutkimukseen pyydän ystävällisesti lukemaan huolella tutkimustiedotteen. Mikäli haluat lisätietoa tutkimuksesta, otathan yhteyttä tutkijaan: [email protected] Halutessasi osallistua tutkimukseen täytä tietoon perustuva suostumus. Täytettyäsi lomakkeen, muistathan painaa lähetä-nappia.

Lisätietoja tutkimuksesta ja ilmoittautuminen oheisen linkin kautta.

https://link.webropolsurveys.com/S/A78EAD0C371A435A

Tutkija ottaa sinuun yhteyttä ilmoittamasi sähköpostin kautta haastatteluajan sopimiseksi.