Kevyt tarvitsee jatkuvasti uusia vapaaehtoisia ja hallitukseen tekijöitä! ☀️

posted in: Uutiset | 0

Oletko sinä kiinnostunut auttamaan ja tukemaan muita keskosperheitä tai oletko aktiivinen somessa ja ehtisit muun ohessa esim. päivittää Kevyen some-kanavia? Kevyen viestinnässä on aina paikkoja vapaana aktiivisille viestijöille. Mukaan voit tulla milloin vain!

Kiinnostaako sinua enemmän suunnittelu ja vaikuttaminen tai sinulla on hyvä idea, jonka haluaisit toteuttaa. Yhdistyksen syyskokous pidetään joulukuussa 1.12., jolloin valitaan Kevyen hallitukseen uusia jäseniä. Kevyen hallitus luo toiminnalle suuntaviivoja, mutta toimimme hyvin käytännönläheisesti ja teemme työtä rinta rinnan vapaaehtoisten kanssa. Mikäli hallitustyöskentely tai vapaaehtoistoiminta kiinnostaa, laita meille sähköpostia [email protected]

Kuva by MV