Osallistu haastattelututkimukseen: Vanhempien kokemuksia moniammatillisesta yhteistyöstä vastasyntyneiden kivunhoidossa

posted in: Muuta ajankohtaista, Uutiset | 0

Alle yksivuotiaan lapsen vanhempi, jonka lapsi on ollut hoidettavana vastasyntyneiden teho-osastolla:

Osallistu haastattelututkimukseen VANHEMPIEN KOKEMUKSIA MONIAMMATILLISESTA YHTEISTYÖSTÄ VASTASYNTYNEIDEN KIVUNHOIDOSSA

Tutkimuksen tarkoituksena on kuvata vanhempien kokemuksia moniammatillisesta yhteistyöstä. Tavoitteena on kehittää vastasyntyneiden kivunhoidon laatua. Tutkimuksesta saatavaa tietoa voidaan hyödyntää jo olemassa olevien toimintamallien yhtenäistämisessä ja kehittämisessä. Voit osallistua omalta kotisohvaltasi, sillä haastattelut tehdään Teams:n avulla. Haastatteluun on hyvä varata aikaa 1-2 tuntia. Haastattelijana toimii sairaanhoitaja, TtM, väitöskirjatutkija Mariaana Mäki-Asiala Oulun yliopistosta.

Osallistua voit 31.7.2022 saakka.

Halutessasi voit olla yhteydessä [email protected]

Mariaana kertoo lisää tutkimuksesta alla olevalla videolla.

Tutustuthan huolella oheisiin linkkeihin. Luettuasi tutkimustiedotteen ja kuitattuasi sen,  muistathan avata myös erillisen suostumuslomakkeen, täydentää yhteystietosi ja painaa lomakkeen lopussa lähetä -nappia. Haastattelija ottaa yhteyttä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sopiakseen haastatteluajan. 

Tutustu tutkimukseen tästä:

https://link.webropol.com/s/tutkimustiedote

Tietoon perustuva suostumus / suostumuslomake:

https://link.webropol.com/s/suostumusasiakirja