Kevyen odottajille suunnattu keskustelupalsta on suljettu

posted in: Uutiset | 0

Keskosperheiden yhdistys Kevyen verkkosivut ovat olleet vuoden 2021 aikana ajoittain alhaalla ja olemme etsineet vikaa sekä ratkaisua ongelmaan. 

Verkkosivujemme odottajille suunnatulta keskustelupalstalta löytyi haavoittuvuus, joka altisti koko palvelimen palvelunestohyökkäyksille, ja tästä syystä olemme päättäneet sulkea keskustelupalstan lopullisesti. Forumilla olleet henkilökohtaiset tiedot eivät ole olleet vaarassa, mutta suosittelemme salasanojen päivittämistä.

Odottajien keskustelupalsta on tarjonnut anonyymin keskustelupaikan odottajille, joilla on esimerkiksi riski ennenaikaiseen synnytykseen. Keskustelupalstan käyttäjien määrä on vähentynyt viime vuosina ja keskustelupalstan sulkemista on harkittu pitkään Kevyen hallituksessa. Nyt keskustelupalstan sulkeminen jouduttiin tekemään yllättäen ja aiemmin kuin oli tarkoitus. 

Jatkossa vertaistukea on saatavilla mm. yhdistyksen jäsenten Facebook -ryhmässä Kevyt -yhdistyksen jäsenet ja verkossa järjestettävissä vertaistukiryhmissä, lisäksi yksilöllistä vertaistukea järjestyy lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: [email protected] .

Olemme pahoillamme tilanteesta ja siitä aiheutuneesta vaivasta. 

Mahdolliset kysymykset [email protected] / tai [email protected]