Ehdota vuoden 2021 keskosvaikuttajaa!

posted in: Uutiset | 0

Kuka henkilö tai muu toimija on sinun mielestäsi edistänyt keskosten asioita Suomessa erityisen paljon? Ehdota häntä vuoden keskosvaikuttajaksi! Lähetä ehdotuksesi perusteluineen osoitteeseen [email protected] 1.11. mennessä. Tunnustuspalkinto julkaistaan maailmanlaajuisena keskoslasten päivänä 17.11.

Vuosittain Keskosperheiden yhdistys Kevyt valitsee tulleiden ehdotusten perusteella vuoden keskosvaikuttajan. Keskosvaikuttaja voi olla yksityishenkilö, organisaatio tai kuka tahansa toimija joka on sinun mielestäsi edistänyt keskosten asioita Suomessa erityisen paljon. Ansiot voivat olla esimerkiksi keskoshoidon, keskostutkimuksen tai keskosperheiden tukemisen ja aseman parantamisen parista. Lähetä ehdotuksesi perusteluineen osoitteeseen [email protected] 1.11. mennessä. Ehdotuksia voivat tehdä muutkin kuin Kevyen jäsenet.

Vuoden keskosvaikuttajan palkinto on tunnustuspalkinto, joka julkaistaan vuosittain maailmanlaajuisena keskoslasten päivänä eli 17. marraskuuta.

Aiemmin keskosvaikuttajina palkitut:

2010 Anna Axelin
2011 Liisa Lehtonen
2012 Aino Ezeonodo
2013 Sture Andersson
2014 Sari Ahlqvist-Björkroth
2015 Mikko Hallman
2016 Aulikki Lano
2017 Marjatta Heikka
2018 Riikka Ikonen
2019 Eero Kajantie
2020 Helena Törölä

Lue lisää täältä: Vuoden keskosvaikuttaja