Dreamstuff tuo markkinoille keskosille suunnitellun syntymäjulisteen

posted in: Uutiset | 0

Graafiseen suunnitteluun erikoistunut Dreamstuff Oy tuo markkinoille keskosille suunnatun syntymäjulisteen yhteistyössä Keskosperheiden yhdistys Kevyen kanssa. Lanseearuksen kunniaksi keskosen syntymäjulisteista -15% 12.9.2021 asti Dreamstuff.fi -verkkokaupassa.

Niin kutsutut Birthposterit eli syntymäjulisteet ovat viime vuosina nousseet hitiksi ja pikkukeskosten äiti, Dreamstuff Oy:n perustaja, Mirka Kaminen päätti suunnitella ja piirtää omille keskosilleen syntymäjulisteet, koska markkinoilla ei ollut tarjolla keskosille suunnattuja syntymäjulisteita. Mirka kuvailee keskosille suunnatun syntymäjulisteen ja yrityksensä Dreamstuff.fi -verkkokaupan syntyä:

”Kaikki meistä eivät synny maailmaan täysiaikaisina ja vauvan pyöreinä. Olin jo pitkään haaveillut, että hankin lapsilleni suuren suosion saaneen syntymäjulisteen, mutta innostuinkin piirtämään siitä oman versioni. Tekeleeni herätti suurta mielenkiintoa monikkovanhempien keskuudessa. Huomasin kuitenkin, että piirtämäni pyöreä vauvan hahmo ja keskosena syntyneiden ulkonäkö olivat ristiriidassa. Päätin että keskosemme tarvitsevat ihan oman hahmonsa. Ja näin syntyi uusi tuote, keskosen oma syntymäjuliste, joka on omistettu kaikille pienille suurille taistelijoille! Tämän julisteen myötä syntyi myös yrittäjä ja yritys nimeltä Dreamstuff.”

Dreamstuff.fi -verkkokauppa avattiin äitienpäivänä 9.5.2021 ja Mirkan pitkäaikainen unelma toteutui. Verkkokauppa tarjoaa mm. personoituja sisustusjulisteita kuten syntymäjulisteet, nimijulisteet ja paljon muuta lastenhuoneisiin ja lapsiperheille. Mirka on suunnitellut kaikki tuotteet itse ja ne on tehty Mirkan sanoin ”Äidiltä äideille kuin myös omille lapsille muistoksi ohikiitävästä lapsuudesta.” Tuotteet valmistetaan Suomessa kotimaisia painotaloja tukien.

Mirka Kaminen on ammatiltaan graafinen suunnittelija ja 5 lapsen äiti. Kamisen kuopukset, identtiset kaksostytöt, syntyivät raskausviikolla 30+4. Raskaus oli ollut hyvin vaikea ja aikaisilla viikoilla todettu TTTS jouduttiin hoitamaan istukan laseroinnilla Naistenklinikalla Helsingissä. Pienet tytöt selvisivät operaatiosta ja raskaus eteni viikolle 30, jolloin istukan toiminta petti. Pienet sisukkaat taistelijat syntyivät hyvin ennenaikaisesti. Tänä päivänä pienet prinsessat voivat hyvin.

”Nyt he ovat kaksivuotiaita täydellisiä pieniä neitejä, jotka osaavat jo paljon, jopa suurimman osan kirjaimista!” Mirka kertoo.

Keskosen syntymäjulisteen lanseerauksen kunniaksi kaikki uudet asiakkaat saavat -15% keskosjulisteista 12.9. asti.

Dreamstuff on Kevyen jäsenetukumppani ja Dreamstuff tarjoaa Kevyen jäsenille -20% alennuksen keskosen syntymäjulisteista.