Vastaa kyselyyn: Keskosena syntyneiden lasten isien kokemukset ja tuen tarve ensimmäisen vuoden aikana

posted in: Muuta ajankohtaista, Uutiset | 0

Hyvä keskosena syntyneen lapsen isä!

Sairaanhoitajaopiskelija Anna Savonen Jyväskylän Ammattikorkeakoulusta tekee opinnäytetyötä, jonka aiheena on ”Keskosena syntyneiden lasten isien kokemukset ja tuen tarve ensimmäisen vuoden aikana”. Opinnäytetyö toteutetaan tutkimuskyselynä, jonka tarkoituksena on selvittää keskosena syntyneiden lasten isien kokemuksia keskosuudesta ensimmäisen vuoden aikana sekä kartoittaa sitä, millaista tukea keskoslasten isät kokevat tarvitsevansa.

Opinnäytetyön tavoitteena on saada tietoa isien kokemuksista ja jonka avulla voidaan kehittää isille tarjottavaa tukea keskoslapsen syntymään liittyen. Mikäli perheessäsi on useampi keskosena syntynyt lapsi, riittää, että vastaat ensimmäisen lapsen kohdalla tulleiden kokemusten pohjalta.

Tutkimukseen osallistuminen on täysin vapaaehtoista ja tapahtuu niin, ettei sinua tai lastasi voida tunnistaa. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja tutkimusaineisto kerätään vain tätä opinnäytetyötä varten ja hävitetään tutkimuksen valmistuttua. Opinnäytetyön valmistuu vuoden 2021 loppuun mennessä ja on sen jälkeen luettavissa Theseus-arkistossa.

Kyselyyn vastaamiseen menee noin 10-15min. Kyselyyn pääset vastaamaan oheisesta linkistä ja kysely on auki 23.3.-25.4.2021.

Linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/35372CADF7AEAA38

Kiitos osallistumisestasi!