Maailman keskoslasten päivän valaistustempauksessa mukana jälleen useita tunnettuja rakennuksia

posted in: Muuta ajankohtaista, Uutiset | 0

Tänään on perinteiseen tapaan valaistu useita tunnettuja rakennuksia violeteiksi Maailman keskoslasten päivän kunniaksi. Valaistuja kohteita ovat muun muassa Matkus Shopping Center Kuopiossa, Kuopion kaupunginteatteri, Helsingin kaupunginteatteri, Lahden radiomastot (Lahden Energia) ja Oulun kaupunginkirjasto. Suomen valaistustempaus on osa kansainvälistä valaistustempausta. Maailmalla violetin värin ovat saaneet vuosien saatossa muun muassa Skywheel of Tallinn Virossa, Olympic Tower Munchenissa ja The Story Bridge Brisbanessa Australiassa sekä monet muut tunnetut rakennukset. Kiitos kaikille valaisutempaukseen osallistujille!

Violetiksi valaistu Lahden radiomasto.

Lahden radiomasto. Kuva Miina Masuda.