Kevyen vertaistukitoimintaan rekrytoitu uusia vertaistukihenkilöitä

posted in: Uutiset | 0

Kevyt välittää vapaaehtoisia vertaistukihenkilöitä keskosperheille ympäri Suomen. Vertaistukihenkilöillä on omakohtaista kokemusta keskosuudesta ja he toimivat tukihenkilöinä keskosperheen matkan varrella. Vertaistukea tarjotaan pääsääntöisesti sähköpostitse, puhelimitse ja kasvotusten jo odotusaikana, vauvan synnyttyä tai kun keskonen on jo kasvanut isommaksi.  

Kesällä järjestetyn rekrytointikampanjan tuloksena saimme Kevyen toimintaan mukaan uusia vapaaehtoisia vertaistukihenkilöitä mm. Helsinkiin ja Turkuun. Uudet vertaistukihenkilöt ovat käyneet OLKAN järjestämän Toivo-vertaistukivalmennuksen ja ovat itsekin keskosten vanhempia ja näin ollen pystyvät tarjoamaan tukeaan sitä tarvitseville. 15.10.2020 vietetään Kansainvälistä vertaistuen päivää ja toivotamme ilolla uudet vertaistukihenkilöt tervetulleiksi mukaan toimintaan! 

Jos kaipaat vertaistukihenkilöä, voit ottaa yhteyttä somen kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: [email protected].  

Otamme mukaan toimintaan uusia vertaistukihenkilöitä jatkuvasti, joten asuitpa missäpäin Suomea tahansa ja sinulla on omakohtaista kokemusta keskouudesta, laita sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Kaipaamme uusia vertaistukihenkilöitä Pohjois-ja Keski-Suomen alueille.