Ryhdy vertaistukijaksi keskosperheelle

posted in: Uutiset | 0

Muistatko sen hetken, kun sait kuulla pienen pieni vauvasi syntyvän aivan liian ennenaikaisesti? Entä sen hetken, jolloin lääkäri kertoi, että vauva selviää? Tai kun kotiutumispäivä vihdoin koitti, ja kävelitte sairaalan ovista ulos uuteen elämään? 

Keskosvanhemmuus sisältää hetkiä ja tunteita, joita ymmärtää parhaiten toinen saman asian kokenut. Kevyt välittää vapaaehtoisia vertaistukihenkilöitä keskosperheille ympäri Suomen. Saamme pyyntöjä vertaistuesta ja haemme nyt joukkoomme uusia vertaistukihenkilöitä. 

Sovit tehtävään mikäli sinulla on omakohtaista kokemusta keskosvanhemmuudesta ja tästä kokemuksesta on kulunut jo yli vuosi. Tehtävässä ei tarvita muuta kuin kykyä kuunnella ja olla tukena. Tärkeintä meille on halusi auttaa ja tukea toista keskosperhettä heidän matkallaan. Asuinpaikallasi ei ole väliä.

Tukea tarjotaan pääsääntöisesti sähköpostitse, puhelimitse ja kasvotusten mahdollisesti jo odotusaikana, vauvan synnyttyä tai kun keskonen on kasvanut jo isommaksi. Kevyen jäsenyys ei ole välttämätön. Koulutamme sinut tehtävään, tulevat verkkovalmennukset järjestetään syksyllä 2020. 

Jos kiinnostuit vertaistukijana toimimisesta, ilmoittaudu 9.8. mennessä osoitteeseen: [email protected]
Jos sinulla heräsi kysymyksiä, laita viestiä osoitteeseen [email protected]