Kevyen hallitukseen haetaan uusia aktiivisia jäseniä

posted in: Uutiset | 0

Kevyen hallitukseen haetaan uusia aktiivisia jäseniä vuosittain. Hallitusjäsenten valinnat kaudelle 2020-2021 tehdään yhdistyksen seuraavassa syyskokouksessa 17.11. Olisiko juuri sinulla jokin kiinnostus- tai osaamisalue, jota haluaisit hyödyntää keskosperheiden parissa ja hyväksi?

Kevyen hallituksessa saat uusia ystäviä, pääset tekemään konkreettista vaikuttamistyötä, sekä halutessasi pystyt verkostoitumaan mm. terveydenhuoltoalan järjestöjen ja asiantuntijoiden kanssa. Kokemus aktiivisesta järjestötoiminnasta voi olla arvokas lisä monessa eri elämäntilanteessa.

Mitä hallitustyö edellyttää?

Osallistumista hallituksen kokouksiin noin kerran kuukaudessa, noin 3h kerrallaan. Kokoukset pidetään pk-seudulla, mutta osallistua voi myös etätyökaluilla. Voit siis asua missä tahansa, kunhan sinulla on toimivat puhelin- ja nettiyhteydet ja osaat niitä hyödyntää.

Kykyä, halua ja resursseja käyttää aikaa sovittujen asioiden tekemiseen myös kokousten välillä itsenäisesti. Noin 1-3 tuntiin viikossa on hyvä varautua, esimerkiksi tapahtumien edellä tekemistä voi olla enemmänkin mutta välillä on vastaavasti hiljaisempaa.

Aikaansaavaa asennetta – teemme asioita tosissamme, muttemme ryppyotsaisesti!
Käytämme hallituksen sisäiseen viestintään erilaisia sähköisiä kanavia – toivottavasti suhtaudut myönteisesti myös tähän.

Arvioithan omat voimavarasi ja resurssisi realistisesti – hallitustyön ei ole tarkoitus kuormittaa ketään liikaa, mutta toisaalta jokainen meistä kantaa omalta osaltaan vastuun siitä että sovitut asiat tulevat hoidetuiksi.

Kiinnostuitko ehdolle asettumisesta? Lähetä sähköpostia [email protected]. Kerromme myös mielellämme lisätietoja mistä tahansa hallitustyötä koskevasta asiasta.